Kendime daha önce ebaydan ve gittigidiyor ve markafoniden birşey almışlığım oldu,pişmanda olmadım ama daha birçok şeyde gözüm kaldığı halde denemeden görmeden alamayanlardanım sanırım.Bildiğim bi marka ve daha önce denediğim birşey olsa fiyatıda uygunsa gözüm kapalı alırım ama bilmediğim bir markada hiç yapamıyorum.


Bu durum Bıdık içinde geçerli.Daha isim konusunda bi kararımız olmadığı için adı şimdilik bıdık :) Çok güzel bebek alışverişi için siteler var.


www.e-bebek.com
www.unnado.com
www.butikbebe.com
www.minimoy.com


bunlar şimdilik bildiklerim. Bilindik bebek markalarıda var ama ben yinede dokunmadan alamıyorum gözüm çoğu şeyde kalıyorda hatta e-bebek sitesinde yok yok ama yine sepete atma kısmına gidemiyorum.Yarın e-bebek sitesinin maslakda mağazası varmış bakalım bi aksilik olmazsa gidicez. Şu an 16+6 haftalığım yavaştan başlamıştım zaten, son zamanlarda gezmek daha bi zorlaşıcak, daha şimdiden bacak ağrıları çekiyorum bile ilerisini düşünemiyorum. Bakalım yarın neler alıcam şimdi onun hayalindeyim....
Şunu anladımki kendine aldığın birşeyden bile daha zevkliymiş insanın bebeği için alışveriş yapması....Allah İsteyen herkese nasip etsin.

0 yorum SENDE YORUM BIRAK:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...