Hepsi aynı anda bitermi, tek tesellim sevgililer günü indirimi. Umarım güzel bi indirim olur ve hepsini alabilirim. Artık elimden geldiğince az makyaj yapıyorum, doktorumda zaten kaliteli ürünler kullandığın sürece sorun yok dedi ama yinede minimumda kalıyorum yada yapsam bile hemen eve gelir gelmez temizliyorum. Neyseki hamilelikde cildimde cokda önemli bi değişiklik olmadı tek sorun çok kuruluk çekiyorum ama o kadarda olsun soğuklarında etkisi var ve aradada tek tük çıkan sivilceler bazen canımı sıkıyor ama onlarda geçiyor.


Dior Forever pudra, bu 2. kutuyu bitirişim ve inanılmaz memnunum.

Fondöten kullanan biri değilim ancak çok özel günlerde, lancome Teint Miracle Fondöteni bi sevil alışverişinde 5-6 paket testerini vermişlerdi ve cokda memnun kaldım ve almaya karar verdim.Çünkü diğer fondötenim diorun foreveri ve cok yoğun özellikle şimdi kullanmak istemiyorum.Lancome ise kesinlikle daha hafif  ve kalıp gibi durmayan bi fondöten.


Lancome gel eclat yine 2. bitirişim, aldığımda elimde olan diğer temizleme jelleriyle dönüşümlü kullanıyorum ama 6 ay kadar yetiyor ve en çokda kesinlikle elim ona gidiyor verdiği hissi seviyorum.

2 yorum SENDE YORUM BIRAK:

EZGi :)) dedi ki...

LANCOME TEİNT IDOLE ULTRA FONDÖTENİ KULLANIYORUM. ÇOK MEMNUNUM.BUNUDA DENEMENİ ÖNERİRİM CANIM. YALNIZ LANCOME GEL ECLAT BENİM CİLDİME YAĞLI GELDİ.EŞİME DEVRETTİM.AMA GÜZEL BİR ÜRÜN BENDE DİOR PUDRALARINI ÇOK BEĞENİYORUM.

MeLc dedi ki...

Bu fondöteni forumdan hatırlıyorumda ewt cok övüyorlardı onuda yazıyorum listeme,denicem mutlaka.dior pudraları kesinlikle verilen parayı hakediyor Ezgicim bide cok uzun süre kullanılabiliyor,kii artık eskisi gibi kullanmıyorum daha uzun süre gider.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...