Garip bir haldeyim bazen çok mutlu bazense tam bir depresyon hali. Mesela cumartesi sabah hiç çekilmez bi halde uyandım. Hatta bisüre sonra nedensiz bi ağlama tuttu neyse geçti derken eşim bir film açtı oda tam duygusal bi film birazda orda durduramadım :) sonra dedim kendime oyalancak bişiler bulayım.Havada soğuktu ama yün almak için çıktım bıdığa,istediğim tonda kırmızı bulamayınca beyaz aldım ve lacivert ile karıştırıp bere ve eldiven yapmak istedim daha bitmedi hatta bide beyaz atkısını yapıcam.


Bugünde en azından beli lastikli etek almak için çıktım, zarada gördüğüm ama denemediğim bu modeli deniyeyim dedim ama maalesef istediğim gibi durmadı. Çok hoş bir etek ama biraz zayıf olmak gerekiyor pileleri yüzünden. Sonuç olarak etek alamadım ama evde giyebilceğim hemde inanılmaz fiyata oyshodan kimono tarzı saten ev elbisesi ile pembe bluzu aldım. Oyshonun indirimi az bi kısımda hala devam ediyor ama bedenler pek yok ama pembeyi small buldum, elbise large ama güzel durdu. Etek arayışım devam edicek ama sanırım bulamıcam ve en sonunda kendim elimden geldiğince bişiler yapmak olucak.




Sadece hamilelikte giymek için bişiler almak istemiyorum ev elbisesini hem hamileliğimde hemde sonrasında rahatça kullanabilcem ama artık dolaptakiler olmuyor üst kısımda çok sorun yok ama eteklerim elbiselerim maalesef olmuyor artık ,bazı eteklerimi bi yöntemle hala giyebiliyorum bunuda başka bi postta anlatırım. Tayt giymekten sıkılınca bulduğum bir yöntem :)

2 yorum SENDE YORUM BIRAK:

Unknown dedi ki...

Kuzucum aslında en güzeli tek parça elbise al giy çık ne de olsa bebis doğduktan sonra gidicek o minisler kosturmaca ile böylece istediğin kıyafetini yine giyebileceksin hem;) pembenin rengine kimononun da rahatlığına bittim;) svgilrr

MeLc dedi ki...

Canım baharda giymelik maxi elbiselerim hazır aslında göğüsden aşağısı bol rahatca kullanabilcem sandaletlerle inanılmaz rahat olcak ama kışlık elbiselerim maalesef olmuyor ama ewt elbiselerede bakayım ben aslında haklısın canım,tek parça hemde üst alt düşünme derdi olmaz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...