Dışarı çıkarken artık giyebildiklerim üst tarafta değil ama maalesef alt tarafta kısıtlı, eteği haftaiçi etek arayışım vardı bulamamıştım sonra elbise aramaya karar vermiştim ama bu eteği elbise ararken buldum aslında günlük kullanım için birazcık fazla gibi ama beli lastikli olunca sevdim ilerisi içinde kullanabilceğim bir model. Hatta göğüsün biraz altında kullanılınca daha hoş oluyor ama busefer böyle kullandım. Sanki göbeğim daha büyük gibi çıkıyor öyle kullanınca ama ileride kesinlikle o şekilde kullanmak daha iyi olcak gibi. 


Oğlum ve babası kısa bi yürüyüş yaptık canımız bişiler çekince dışarıda bişeyler yedik hafifden yağmur başlayıncada evimize geldik. Akşamada misafirimiz vardı, aniden olduğu için bişeyler hazırlayamadım maalesef. Hazır şeyler sunmak zorunda kaldım. Cumartesi günümüz böyle keyifli geçti.






20+6 haftalık biz...


Kazak-Mango
Kolye- Accessorize
Etek- Adil Işık
Çorap- Hatırlamıyorum
Evbotu-Claire's

































Kolyemi takarken aklıma minik yeğenim geldi, 2 sene kadar önce onunla gezerken o beğenmişti halası için. Öyle özlendinki Lokum artık haftada bir defa seni görür oldum rüyalarımda. Birgün kızım olsun çok istiyorum ama olmasa bile annen kızar belki ama sen benimde KIZIMSIN...İkimizde balık burcu olduğundan iletişimimiz uzaklıklar olsada başka....Seni Çok Özledi Halan :( Birde Meleğimiz var minik Denizimiz oda apayrı özlendi...Uzaklık ne kadar kötü












3 yorum SENDE YORUM BIRAK:

Sibel dedi ki...

Yeğenlerin çok tatlıymış hep gülsünler,sende çokhoş olmuşsun

MeLc dedi ki...

Teşekkür ederim en güzel dileklerden biri sağlıkla hep gülerler inşallah,sevgiler...

sema dedi ki...

çok eğlenceli yaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...