Aslında geç bile kaldım bişiler örmek için ama hamileliğin 3 ayında hamileler yada geçirmiş olanlar çok iyi bilir inanılmaz kendimi yorgun bitkin hissediyordum. Eskiden anında uyuyamayan ben kafamı yastığa koyar koymaz uyuyordum. Hatta hiç alışkanlığım olmamasına rağmen ikindi uykuları yapar olmuş hatta akşamda yemeğimizi yedikten sonra ben yine koltukta hafif şekerleme yapar olmuştum :) Zaten belirtilerimden biri kesinlikle buydu hatta noluyor bana diyordum sonrasında hamile olduğumu öğrendiğimde ve araştırdığımda tüm hamilelerin yaşadığını öğrendim. 3. aydan sonra geçti bu durum ama bu seferde ev işleri yürüyüş evde yaptıgım pilates yoruyor ve halim kalmıyordu. Birde Ayşe Öner'in "hamilelik doğum ve bebek bakım" kitabını okuyorum bi yandanda alışveriş için ne alacağımı toparlamak amaçlı internette vaktimi cok harcadığım için pekde zaman kalmıyordu. Neyseki sonunda bunları attım üstümden ve küçük erkeğime beresini ve atkısını ördüm  hemde montuyla uyumlu olsun istedim. Bu atkı modelini kendimde bile uyguluyorum ve cok seviyorum ve bebekler içinde inanılmaz kullanışlı oluyor, yeğenlerimden biliyorum. Açılıyor ve arasından geçiriliyor ve berede bi dikdörtgen üst kısımda kesmeye yakın ajur yaptım ve arasından zincir çektiğim lacivert yün geçirip büzüştürdüm.


Lacivert ve yeşilin uyumunu seviyorum, resimlerden anlıcaksınız zaten. Şimdi sıra zaradan aldığım diğer kabanına uygun atkı bere yapmakda. Kendime diktiğimde ördüğümde aldığım mutluluktan daha başkaymış minik erkeğime bişiler yapmak. Siyah bi kaban kırmızılıkları var sanırım yine aynı modelde yapıcam çünkü çok hoşuma gitti. Fiyonk konusunda kararsızım belki arkaya alırım yada fiyonkların ucuna yeşilli nazar boncukları geçirmeyi düşünüyorum. Ama onuda çok sağlam yapmam lazım açıkcası kararsızım. Bu arada konu mankenim eşimin yıllar öncesi aldığı Dolly :) 



2 yorum SENDE YORUM BIRAK:

EZGi :)) dedi ki...

meldacım bayıldım ördüklerinede bebişin kıyafetlerinede sağlıkla giymek giydirmek nasip olur insallh

MeLc dedi ki...

Teşekkür ederim canım benim, yaparken büyükmü küçükmü diyordum ama tam oldu.İnşallah bebişlerimiz aldıklarımızı yaptıklarımızı hep sağlıkla mutlulukla giyerler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...