Yine soğuk sulu kar yağan bir istanbul...
Dün babası e-bebekden kazandığımız puanlarla bunu almak istediğini yazmış. Açıkcası özellikle 3 numara bizim için çok önemli olunca hemen bende alalım dedim. 3 kişilik bir aile olcaz nede olsa :) ama onunla alakalı anımız var bi yazımda mutlaka paylaşmayı düşünüyorum. Mothercareden yeşil kabanı almıştık 6-9 aylık, bunuda 18 aylık alalım dedik sanırım iyide yaptık. Hemen büyücek ,bi tane daha kaban alırım küçük ama bunu büyük alalım biraz dedik nasıl olsa büyücek ihtiyacımız olacak. 











Buda ilk kabanımız :) içi lacivert polar hatta dün lacivert bebe yünü aldım içine atkı ve bere örücem. Hatta sanırım birazdan başlıcam, soğukta evde otururken yapılabilcek en güzel şey örgü örmek sanırım. Bebek beresi hiç örmedim bikaç model bulmaya çalışacağım internetten ama yapamazsam artık anneannesi gelince ona ördürcez. Bu arada ben hiç bere eldiven almadığımı farkettim, babası duymasın :) gerçi annem ördü bitakım ama indirim varken bitane alsam fena olmaz sanırım. Özellikle mothercare indiriminden çok yararlandım.Bebek bekleyen anneler varsa kesinlikle öneririm ama en güzeli indirim zamanı almak.



İlkleri yazarken buda bahsettiğim oğlumun ilk oyuncağı Ezgi Teyzesi ve minik prensesden...Tekrar çok teşekkür ederiz. Şimdi biz çayımızı koyalım ve bi taraftanda atkımıza başlayalım. Ev işleride beni bekliyor ama biraz daha beklesinler :)


4 yorum SENDE YORUM BIRAK:

sema dedi ki...

Güle Güle kullansın oğlun herşey onlar için..

MeLc dedi ki...

Çok teşekkür ederiz ewt sanırım artık alışveriş önceliği onun :) sevgiler...

betty dedi ki...

oooy oy güle güle sağlıkla giysin mini mini montlarını:)

MeLc dedi ki...

Çok teşekkür ederiz :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...