Dönem dönem takarım bazı bölgeleri, bu arada ilk sırada saçlarım sonrada siyah noktalarım geliyor. Karma bi cilde sahibim. cildimde sivilce yada leke tarzı bi sorunum yok ama siyah noktalarım var ve gözeneklerim biraz açık. Çok eskiden kullandığım ve memnun kaldığım ürünlerden bahsedeceğim, biara hangi blogda bilmiyorum ama watsons siyah nokta bantları ile ilgili yorum okumuştum. Haftaiçide hiç aklımda yoktu ama gözüme çarptı ve aldım, sanırım 5.90 fiyatı gayette uygun. İlk denemede inanılmaz derecede memnun kaldım, dünde  2. denememi yaptım ama bu kadar sık yapmakda sanırım iyi değil ama benimki meraktan. Ondada aldığını gördüm ama ilki kadar değil ama biara niveanın bantlarını kullanmıştım kesinlikle ondan daha iyi. Kısaca memnun kaldım. Haftada bir mutlaka kullanacağım.




 
Eskiden kullanıp memnun kaldığım ürünler arasında Shiseido Pureness Pore Purifying Warming Scrub. Özellikle gözenek bakımı için memnun kalmıştım, sanırım tekrar alacaklarım arasında...Bu arada shiseidonun tonik temizleme jeli gibi ürünlerini kullanmıştım onlarda memnun kaldıklarım arasındaydı.
Arındırıcı granülleri ve mikro tanecikleri sayesinde cildi derinlemesine temizleyen, fazla yağı arındırarak tazelik katan ve gözenekleri açan, kendinden ısınan jel soyucudur. Haftada bir kuru cilde uygulanır.
Karma ve yağlı ciltler için.










Diğer bi üründe anlık geçici bi etki ama anında gözenekleri kapatan daha çok makyaj altına uyguladığım bi ürün. Fondötenle pek aram yok ,pudra altına bunu özellikle yanak bölgemde rahatlıkla kullanabiliyorum.

Clinique Pore Minimizer Refining Lotion


Gözeneklerin görünümünü anında azaltır. Cilt yüzeyindeki döküntüleri temizler. Parlamaz. Gözenek duvarlarını güçlendirir. Sabah ve akşam uygulanır.






Gözenek bakımında tonik yerine bazen kullandığım Gülsuyunuda çok seviyorum. Zamanında doğal yöntemleride denedim şeker yumurta beyazı gibi bazı yöntemler, aradada hala yapıyorum ve kil maskesinide unutmamak lazım. Aktardan aldığım kile su ve cok az limon katıp uyguluyorum. Gözeneklerimin ve siyah noktalarımın tamamen gitmesi gibi bi derdim yok, olmayacağınıda biliyorum ama minimum seviyeye indirmek tek umudum...İyi haftasonları....

0 yorum SENDE YORUM BIRAK:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...