Sanırım 3 hafta kadar oluyordur internette araştırma sonucunda değişik bebek taşıyıcıları hakkında oldukça bilgi topladım. Klasik kangurudan genelde memnun kalınmadığını okudum ve özellikle erkek bebekler için sağlıklı olmadığını duymuştum ve nitekim bikaç bende bu konu hakkında bilgi buldum. Genelde mei tai için güzel yorumlar okuyunca onda karar kılmıştım. Bugünde unnadoda kampanyasını görünce aldım.Erkek bebek için en uygun burberry desenlisi vardı ee hoşumada gitti. Normalde 80  gibi bana kargoyla 51 e gelmiş oldu. Halada kampanya devam ediyor düşünenler varsa baksınlar derim.
Minik erkeğimi taşıyacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum....

Babasling,
aslında bunuda düşünmedim değil ama mei tai hakkında daha güzel yorumlar okudum birde abimin eşi buna benzer bişi kullanıyordu hatta yeğenimi taşımıştım ve çok rahattı. Hala duruyorsa ondan istemeyi düşünüyorum. Aşağıdaki linkdede değişik kullanım biçimleri mevcut.

http://direct.tesco.com/product/images/?R=207-9604&tn=/4/AW10207-9604TPS795274.jpg












Halka Sling,
Buda güzel hatta yapımı çokda kolay internette anlatımlı şekilde bulabilirsiniz ama ben pek ısınamadım buna.




















Wrap Sling,
Hiç sevemedim hem görüntüsü hemde çok karışık geldi. Ama bunun hakkındada güzel yorumlar okudum. Çok değişik bağlama şekilleri bunun içinde geçerli.

4 yorum SENDE YORUM BIRAK:

cecilia dedi ki...

henüz anne değilim , çok küçükken yeğenimi taşımıştım bu şekilde o zaman hoşuma gitmişti, şimdi ne kadar rahat olur ne kadar güvenli olur bilemicem ama annelerin işini kolaylaştıran pratik bi ürün sanırım, yeşili beğendim..

MeLc dedi ki...

Zamanı gelip istediğinde sanada nasip olur inşallah canım, kesinlikle pratik bi ürün bende yeğenimden biliyorum bakalım benim bıdıkta sever umarım :) sevgiler...

EZGi :)) dedi ki...

çok güzel vede çok uygun bir fiyata almışsın canım güle güle kullanın. unnadoya baktım modelide desenide çok hoş

MeLc dedi ki...

Teşekkür ederim canım aslında kahveli bi modeli vardı ondan istiyordum ama o yoktu erkeğede bu uygundu ama sevdim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...