Zara montunu ilk indirim zamanı görmüştüm ama hadi dedim 2. indirimde dahada düşer. Sonrada unutmuşum ama ansızın karşıma çıktı hemde tek kalmıştı ve fiyatıda inanılmazdı hemen kaptım.En yakın zamanda onada bi atkı bere takımı yapıcam.




Bu takımı kalan lacivert yünü değerlendirmek amaçlı yaptım güzelde oldu. Beresini eldivenini hemen yaptım ama atkısını örerken garip bi sıkıntı hemen sıkılma yaşadım elimde süründü adeta neyseki bitirdim. Eldivenleri elinde tutmayacağını biliyorum ama onu kullanırken ayarlıcam lastik kısmına incecik lastik ipler var ondan geçicem durdurmazsa. Hatta içine acaba polar koysammı die düşünüyorum ama bu seferde çok küçülcek, sanırım böyle kalacak.


Bugün 23. haftamızın başındayız akşama doktor kontrolümüz var ve inanılmaz heyecanlıyım,son bir haftadır inanılmaz hareketlendi ve sık sık hıçkırık tutuyor minik erkeğimi. Eşimde ilk defa cumartesi gecesi hıçkırık tuttuğunda elini koyarak hissetti :) Pazar günüde tekmelemeye başladığında koymuştu elini ama öyle bi tekme attıki artık babasınada "ben burdayım" diyor. Mucize gibi birşey...Doktor kontrolümüzden sağlıklı güzel haberleri alalım die şimdi dualarım. Sonrasında babası canımızın 4-5 gündür çektiği hünkar beğendi yemeye götürcek, oğlumda bende bayram edicez sanırım bugün ama en önemlisi sağlıklı haberlerini almamız.Geçmez bugün saatler...



7 yorum SENDE YORUM BIRAK:

Adsız dedi ki...

takımı çok güzel olmuş ellerinize sağlık.tesadüf eseri buldum sitenizi çok içten güzel haberler almanız dileğiyle.Aslı

Filiz dedi ki...

inşallah çok iyi haberlerini alırsın oğlunun canım.örgü takım da yeni mont ta çok güzeller,Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah..öptüm canım..

MeLc dedi ki...

Çok teşekkür ederim Aslı güzel yorumun ve iyi dileğin için...
Filizcim çok teşekkürler güzel dileklerin için zaman geçmek bilmiyor neyseki az kaldı, sıcacık sevgiler canım bende öpüyorum...

Atahan ile hayat dedi ki...

Atkı takımı çok tatlı ve hoş olmuş ellerine sağlık.

MeLc dedi ki...

Çok teşekkür ederim,sevgiler...

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

amann nasılda ciciş ciciş olmuş bunlarrr,yerim ben onlarıı..ceketede bayıldım,inanılmaz tarz duruyor şekerim.dünyaya yeni bir concon daha geliyor desene;)bu arada tatlı yorumun için kocamanından öptüm seni kuzum:))

MeLc dedi ki...

Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim benimde tarzı çok hoşuma gitti,bizdende sana sıcacık sevgiler öpüyoruz seni minik oğlumla :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...