Bir anne adayı olunca ister istemez yazacaklarım hep bebekle ilgili oluyor. Zaten amacım biraz hatıra olsun birde şimdi ve ileride anne olucak birilerine azcıkta olsa yardımcı olmak. Şu kadar söyleyebilirim araştırma aşaması inanılmaz zor, forumlarda gezmek çevreden duydukların ve hep en iyisi olsun deyince çıkmazlara giriyorsunuz. Birde şu var eksik al al bitmiyor. Değermi, kesinlikle değer...Artık göbeğimden biryerlerini çıkartıyor hatta bugün sanırım eliydi ama elini çıkarttığını hissettim okşayınca çekti ama sonra yine verdi :) başkası dese inanmam ama yaşamak lazımmış. Dünde babası okşarken öyle bir tekme attıki eşim korktu. Bir mucize diyorsunuz, Allahım isteyen herkese nasip etsin bambaşka bir duyguymuş.


Birde demiştimya çarşambadan beri sürünüyorum.Grip bırakmadı yakamı ama bugün daha iyiyim. Yavaştan yakamızı bırakıyor sanırım.


Şimdi gelelim aldıklarıma....








Umarım memnun kalırım ama emzirirken rahatlık malum önemli hemde bebiş büyükdükçe farklı 3 pozisyonda kullanmakda mümkün












4 gündür kullanıyorum ve keşke daha önce alsaymışım dedim, hamilelikte sol tarafa yatmak hem bebek hemde bizim için önemli ama göbekde iyice büyüyünce yan yatışlar çok zor oluyor. Çok rahat ettim bu yastıkla hatta bazen sağıma yatarken bile gece hemen alıp yerini değiştiriyorum. Hep sol tarafa yatmakda mümkün olmuyor, doktorum sağ tarafımı yasaklasada açıkcası bazen yatıyorum.







Cloud B Sleepy Sheep Taşınabilir Uyku Arkadaşım Kuzucuk
- Çocuğunuz uyku arkadaşı kuzucuğun çıkardığı 4 farklı ses ile mışıl mışıl uyuyacak. 
- Kuzucuğun çıkardığı huzur ve güven verici sesler: anne kalp atışları, bahar yağmuru, okyanus dalgaları ve balina mırıltıları en zor uyuyan bebekleri bile kesintisiz bir uykuya sürükleyecek.

Uyku arkadaşı forumlardan okuduğum kadarıyla önemli, gerçi her bebek kendi belirliyormuş uyku arkadaşını ama bi deniyelim dedim. Uyku arkadaşı asla yatağından başka bi yerde olmucakmış yada başka biyerde uyuturken yanına vericekmişiz. Uyku hazırlığı dışında oynaması yasak yani :) uyku vakti gelince kuzucuk gelip burnunu okşucakmış ve bebişde uyku vaktinin geldiğini anlıcakmış :) sanırım çok toz pembe düşünüyorum....

Emzirirken süt arttırıcı çay ve banyo ürünlerini musteladan alsamda bunuda denemek istedim. E-bebekde şu an %25 indirimde...Hatta masaj yağınıda almayı düşünüyorum.
Töpfer Organik Buğday Kepekli Banyo Tozu 
Buğday kepeğinin ılık banyo suyuna karıştırılarak bebeginizin doğal bir şekilde başka hiç bir madde kullanmadan temizlenmesini sağlar. Durulamaya bile gerek bırakmayan ürün, oluşturduğu tabaka ile bebeğin cildini besler ve korur. İçeriğindeki organik zeytinyağı ve jojoba yağı ile benzersiz bir bakım sağlar. 



Biberon tercihimi Dr.Browns yönünde yaptım ve göğüs kremi olarakda Lansinoh hatta bu kremi 8. aydan itibaren kullanmak gerekiyormuş ön hazırlık olarak.











Buda annemin ördüğü 2 taraflı kullanabilecek hırkası daha çok şeyler örmüş ama bu kesinlikle favorim...


Birde Komşumuzun ördüğü bu battaniye o kadar çok hoşuma gittiki, el emeği herzaman benim için başka...



5 yorum SENDE YORUM BIRAK:

Unknown dedi ki...

hello, there!
awww...it makes me want to have another baby when i see these. :) cuteu crib bedding. :) happy hump day!

xoxo
jasmine
AdamAlexMommy

edda :) dedi ki...

battaniyeye bayıldım minik bebiğe bununla tatlı uykular şimdiden :)
Hamilelik güzel bir süreç tadını çıkarın,şuan 3 aylık bebeğim var ama hamilelikte ayrı bir güzeldi !!

MeLc dedi ki...

Tesekkur ederim guzel dilekler icin sizde güle güle büyütün
Bebisinizi, anne olanlar hep öyle diyor ozelikle
Hareket ettiginde karnını oksa ve keyfine var diyor
Ama benimde az kaldı :) sevgiler....

sema dedi ki...

Göğüs kremi çok önemli ben neler çektim allah dusmanimin başına vermesin böyle bi acı bende bu marka da deva buldum ama 2 ay yaşadığı mı bi allah bi ben bilirim:((

MeLc dedi ki...

İnşallah yaşamam canım çekenler hep öyle söylüyor hatta bu haftasonu başlıcam kullanmaya 8.aydan sonra kullanın diyorlar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...