14 Şubat indirimde alırım diyordum hatta paylaşmıştımda ama alamadım. Kadınlar günü indirimine kaldı diyordum ama ben yine alamadım :) Hep bıdığın ihtiyaçlarına öncelik verdim artık bu son fırsat dedim ve aldım. Dior forever pudra ve lancome gel eclat temizleyici kesinlikle vazgeçilmezlerim, toniği ilk defa deniyorum ama sevdim gibi. Aslında fondötende almak istiyordum ama o yine kaldı. Tester istedim ve dior capture verdiler 20 numarası daha denemedim ama sanki açık olcak gibi rengi yalnız biraz pahalı bir fondötenmiş güzel bile olsa alırmıyım bilemiyorum. Şu an zaten kullanmak istemiyorum fondöten birde titanyum miktarı biraz fazla bu fondötende.


Hamilelikte kozmetik kullanımı kısmındada doktorlar 2ye ayrılmış durumda. Kendi doktorum kaliteli ürünler kullandığın sürece sorun yok demesine rağmen elimden geldiğince az yapıyorum. Zaten duygularınızın vücut şeklinizin değiştiği bi zaman dilimi hamilelik, evet inanılmaz güzel duyguların yaşandığı bir dönem ama mesela eşim bana birgün "ne zaman bacakların bu kadar kalınlaştı" dediği için oturup ağlamıştım :) eee böyle bir dönemde birde kendinize bakmazsanız dahada bunalıma girmek mümkün die düşünüyorum. Bir allık sürmek bile kendimi bazen iyi hissetmeme neden oluyor.


Dior Capture Totale Foundation Teint Fluide
"Benzersiz bir yaşlanma karşıtı karışımdır. HD Likit kristal pigmentler içerir. Yüz bölgesine mükemmel bir yüksek tanım kazandırır. Cilt rengini anında kusursuzlaştırır. İnce ve esnek yapısı saten gibi, doğal bir ışıltıya sahiptir. Gün be gün ciltteki yaşlanma belirtilerini farkedilemeyecek bir duruma getirmeye yardımcı olur. Cildiniz daha pürüzsüz, sıkı, parlak ve genç bir görünüme kavuşur."




Dantel detayını kim sevmezki bu sezonda heryerde görmeye başladım. Şu anda Birşey beğensem bile alamıyorum malum göbek :) ama zara ve mangoda gördüğüm bunlar beni kendine çekti. Mangodakinin 2 rengi var zaranınkide çok zarif....Alsam koysam bi köşeye bunların içine girmek için daha hızlı kilo verirmiyim diye düşünüyorum :) 





4 yorum SENDE YORUM BIRAK:

Unknown dedi ki...

these are very pretty tops. :)

have a great wk!

xoxo
jasmine
AdamAlexMommy

Giancarlo dedi ki...

Felice serata...ciao

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

Allah analı babalı büyütsün canım :) Evet herkesin farklı şeyler demesi kafasını karıştırıyor insanın. Sen az yaparak en iyisini yapıyosun güle güle kullanman dileğiyle yeni cicilerini:)

MeLc dedi ki...

Thanks Jasmine and Giancarlo...

Teşekkür ederim canım güzel dileğin için, sanırım en doğrusu birazda doktoruma güveniyorum,zaten hergünde yapmıyorum.Sıcacık sevgiler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...