Artık geceleri benim için işkence oldu , uyuyamıyorum bir yandan 3-4 defa kalktığım tuvalet bir yandan bacaklarımda huzursuzluk uyutmuyor. Okumuştum zaten doğuma yakın bünye kendini uykusuzluğa hazırladığı için çoğu hamilede yaşıyor. Olsun diyorsun değer diyorsun, sanırım bana bunu başkası yapsa yüzüne bile bakmam ama canından can olunca katlanıyorsun....Olan birde eşime oluyor, istersen odada yat diyorum ama kabul etmiyor, ben zaten yatakta uyuyamıyorum koltuklarda sert olunca geçme durumum yok. 


Neyse herşeye değer canım oğlum için...Kaç gündür hava kötü olunca çıkamıyorduk bugün güneşi görünce çıktık ama inanılmaz bir sıcak vardı, neyseki evimiz serin.


Uzun etekler kurtarıcım, 2 sene önce aldığım bir etek hatta bugün bitane alayım diye baktım ama istediğim tarzda bulamadım.
32+4 haftalık biz...Gözlerim uykusuz ee 3-4 saat ancak uyuyabildim.
Fular en sevdiğim fularım belkide 3 sene oluyordur yargıcıdan almıştım.


Bu arada yolunuz Madame coco ya düşerse kesinlikle uğrayın %50 indirim vardı. Bir büyük havlu ile 4 tane minik misafir havlusu aldım. Hemen eve gelince makineye attım yıkansınlar paylaşırım ama mutlaka bakın derim, özellikle çeyiz alışverişinde olanlar varsa kaçırmasın...








3 lü nazar boncuğumuzu hiç çıkarmıyoruz, deri bilekliğide çok severek almıştım...


En sevmediğim iş ütü beni bekler :(
Hoşçakalın....

2 yorum SENDE YORUM BIRAK:

Blogcu Sultan dedi ki...

annelik de olan fedakarlık hamilelikle başlıyor ama dediğin gibi çocuğumuz için değer bu arada bilekleklerine bayıldım güle güle kullan

MeLc dedi ki...

Kesinlikle hamilelikte başlıyor ama bi kıpırtısını hisssedince hersey unutuluyor, cok teşekkürler canım

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...