Tatlıyı çok seven bir eşe sahipseniz ister istemez kendinizi yemek sayfalarında bulup yeni tarifler deniyor olarak buluyorsunuz. Bazıları kötü oluyor bazıları ise fix tarifiniz olup defterinize geçiyor. Kendiniz yemiyor cok sevmiyor olsanızda yapıyorsunuz. Kii son zamanlarda hiç aram hatta şu an kimse bana şuruplu tatlı yediremez. Tiksinme derecesindeyim, umarım hamilelikten sonra bu duygum geçer. Tek şekerli olarak yiyebildiğim kendi yaptığım kekler ve muhteşem lezzet lindor çikolata ve arada canımın çektiği kurabiyeler. Hatta lindoru yediğim an hatta bisüre sonra bıdığın hareket ettiğini hissediyorum :) 


Bugün mailime gelen Dr.Oetker ürünleri ilgimi çekti hatta sevgililer günüde yaklaşırken sizlerede fikir olsun. Ben ilk bulduğum yerde alıcam ve sevgililer gününe özel bi lezzet yapıcam süsleme malzemeleriyle. Birde havuçlu kek karışımı var, açıkcası benim zaten havuçlu cevizli olarak fix tarifim var ve beni asla mahçup etmiyor ama aniden gelicek misafirler için pratik bence. Daha önce köstebek pastasını denemiştim ve memnunda kalmıştım özellikle kreması çok hoşuma gitmişti, bakalım bunuda deneyebilirim.Seviyorum seni dr.oetker demek istiyorum....


Unutmadan birde çekilişi var!
http://www.droetker.com.tr/kampanya/kampanya.aspx

Ne zormuş bebek alışverişi, bugün tüm gün pc başında araştırma yaptım hatta ufak çaplı bi başağrısı yaşadım ama neyseki geçti. Hediye çekimi kullanmam lazımdı. Gerekli birşey almak istedim, eşim ev için anakucağı alalım demişti açıkcası bana gereksiz geliyordu arabanın anakucağı vardı onu kullanırız dedim.Titreşimli sallanan modeller var ama açıkcası onlarada o kadar para vermek gereksiz geldi. Çok güzel yorumlarda almış modeller var ama yok oda eksik kalsın dedim. Öle ihtiyaçları varki bazı şeylerden kısmak gerekiyor sanırım.Bide ne kadar kullanıcakki ama eşimide kırmak istemedim, neyse onu araştırırken chicconun bu modelini gördüm. Nasıl olsa ileride mama sandalyesi lazım dedim kullanışlıda geldi. Ama araştırırken yine olumsuz yorumlar okudum ama cok olumlu yorumlarda vardı. Şunuda anladım, sonuçta bi üründen herkes memnun kalacak die birşey yok. Görmeden almam dedim ama büyük konuşmuşum :) aldım. Ama dışarıda kar ve soguk ee yarında son gün yapacak birşey yok ama içime sindi sanki.Birde sonucta bizimle aynı hizada durması bebeğin daha normal geldi bana,6 farklı yüksekliğe göre ayarlanabiliyor ve 3 değişik oturma pozisyonuna sahip bi ürün.


3 yaşına kadar yemek sandalyesi olarak kullanılabiliniyor ama o kadar kullanırmı bıdık yoksa ben büyüdüm siz gibi sandalyede otururum dermi der...İyice bebek blog sayfasına döndü ama en azından anne adaylarına yardımcı olucak bi post olarak düşündüğüm için yazdım ama artık kendime gelmeliyim, işim gücüm BIDIK oldu.Annelik bu olsa gerek...Ama bi süre bebek postlarına son....

Dün evden dışarısı iyi gibi gözüküyordu ee hadi çıkalım dedik ama bi çıktık ki dışarısı buzzz, hatta giderken hafifden kar yağmaya bile başladı. Neyse ilk durağımız maslakdaki e-bebek oldu. Açıkcası daha büyük bekliyordum, küçük değildi ama benim beklentilerim cok yüksekti sanırım. Bebek arabası internetten hep bakıp yakından görelim dediğimiz modeli yakından inceleme şansımız oldu ve şaka gibi ama aldık. Daha erkendi belki ama bu ayın sonuna kadar hediye çeki kampanyasıda vardı ee ondanda yararlanalım dedik ve aldık ama açıkcası dışarıda aynı fiyata bulma şansımız vardı bi internet sitesinde bulmuştuk ama e-bebek güvencesi dedik. Çok kullanışlı bir model gibi kullandıkça anlıyacağım ama sevdim ve içime sindi sanırım en önemlisi bu. Model şu



Sonra çıktık ve istinyeparka gittik mothercare den indirimde oldukça çıtçıtlı bodylerini pijamalarını almıştım ama bi mont bakalım die girmiştik ve ordanda yatak odasına koyacağımız yatağını aldık. Aslında iyide oldu en azından aklımızdan çıktı ve buda içimize sindi, Masif ahşap, sallanır ve istenirse sabitlenir bi model kansorejen boya yada cila kullanılmamış, hatta içine yatağını ve nevresim takımınıda aldık ama resimdeki model değil daha bi güzel. Sanırım 6 ay yanımızda yatabilir bunda.Sonrasında ayrılıp kutusunda saklanabilcekte hatta şuan kutuda kurmadık. Taşımasıda kolay ,tekerleği yok ama kolaylıkla taşınabilcek bi beşik.
İçimiz rahat şimdide 250 tl lik hediye çekini e-bebekde kullanmamız lazım yarına kadar ve sanırım belirledik alıcaklarımızı. İçim şu an çok rahat umarım memnun kalırız ama en önemlisi sağlıkla gezdirceğimiz ve uyutacağımız günleri görmek sanırım...Pazartesi doktor kontrolümüz var şimdi merakla onu bekliyorum.

Kendime daha önce ebaydan ve gittigidiyor ve markafoniden birşey almışlığım oldu,pişmanda olmadım ama daha birçok şeyde gözüm kaldığı halde denemeden görmeden alamayanlardanım sanırım.Bildiğim bi marka ve daha önce denediğim birşey olsa fiyatıda uygunsa gözüm kapalı alırım ama bilmediğim bir markada hiç yapamıyorum.


Bu durum Bıdık içinde geçerli.Daha isim konusunda bi kararımız olmadığı için adı şimdilik bıdık :) Çok güzel bebek alışverişi için siteler var.


www.e-bebek.com
www.unnado.com
www.butikbebe.com
www.minimoy.com


bunlar şimdilik bildiklerim. Bilindik bebek markalarıda var ama ben yinede dokunmadan alamıyorum gözüm çoğu şeyde kalıyorda hatta e-bebek sitesinde yok yok ama yine sepete atma kısmına gidemiyorum.Yarın e-bebek sitesinin maslakda mağazası varmış bakalım bi aksilik olmazsa gidicez. Şu an 16+6 haftalığım yavaştan başlamıştım zaten, son zamanlarda gezmek daha bi zorlaşıcak, daha şimdiden bacak ağrıları çekiyorum bile ilerisini düşünemiyorum. Bakalım yarın neler alıcam şimdi onun hayalindeyim....
Şunu anladımki kendine aldığın birşeyden bile daha zevkliymiş insanın bebeği için alışveriş yapması....Allah İsteyen herkese nasip etsin.

Dışarıda kar evde sıkılırken foreverin sitesine baktımda cok güzel yeni sezonda.Özellikle mavi elbiseye bayıldım görürsem ve üzerimde güzel durursa kaçırmamayı düşünüyorum.Beyaz ve Siyahıda var.Gerçi buna benzer bi elbiseyi miss selfridge indiriminden kaptım ama bunun rengi ayrı bi güzel,olmadı daha basit şekilde kendim yaparım diye düşünüyorum.



Eski yazılarımı bile sildim, neden bilmiyorum ama hayatıma bambaşka bi renk bambaşka bi sorumluluk geleceğinden belkide. İnanılmaz mutluyum.Artık 3 kişilik bi aile oluyoruz, ve bende tekrar yazmak istedim ama sadece bebekle ilgili durumlar olmucak tabiki. Moda, yemek, dikiş, hayat ve tabiki arada bebek haberleri. Aslında ara vermek istemiyordum bloğuma ama hayatımda en küçük aksilikte sil baştan yapan biriyim. Aslında en sevmediğim yönüm. Çok önemli bi sağlık problemi değildi belki ama yakamı bırakmayan kronik hale gelen sistit yüzünden cok çektim.Hatta bi doktor ameliyat bile dedi, hoş o doktora artık doktor demek bile istemiyorum o ayrı...Neyse iyiyim ve tekrar burdayım Oğlumla birlikte :) evet bi erkek annesi oluyorum,sağlıkla kucağıma alırım inşallah ve zamanı gelince isteyen herkes bu duyguyu tadar inşallah,bambaşka bi duygu....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...