Bu hafta artık dolabının yerleştirme işine el attım. Dün renklerine göre ayırdım bugünde hava güneşli güzel olunca sabahtan 2 posta attım makineye daha bir 2 posta daha var ama onlar artık bunlar kuruyunca olacak. Tabi sonrasında beşiğinin çarşafı koruyucusu daha birkaç daha yıkancak eşyası var. Beşiğini hazırlayıp üstünü çarşafla örtücem, hazır olsun istiyorum şimdiden. Kısaca çok işim var, hem ev işleri hem yemek hem bunları düzenlemek oldukça yoruyor ama tatlı yorgunluk. En güzel tarafı sanırım eşyalarını yerleştirmek.Neyseki haftasonu annem geliyor, daha eksiklerimizde var onları tamamlarız ee ev işlerinde herşeyi yapamıyorum artık çok yardımcı olacak bana.
Haftasonuda harika bi mangal keyfi yaptık Çorluda. Eşimin ailesi orda hava güzel olur ümidiyle gittik, güneşliydi ama soğuktu ama olsun yaptık ve harika oldu, oğlumla götürdük desem olur :)


Doktor kontrolüm bugündü ama yarına ertelendi, yarını merakla bekliyorum...




Minik erkeğimin odası şu an bu halde :) bu arada maalesef koltuklarımız pembeydi ama ben onları bi şekilde kapatıcam şalla, birazda odaya mavilikler yada başka renkler katıcaz. Oda sayısı az olunca başka çaremiz maalesef yoktu. Bitmiş halinide keyifle paylaşırım inşallah ama çok işim var çook....










Hamilelikte diğer bir sorunda şişen ayaklar, bazı babetlerime giremiyorum o yüzden bir babet istiyordum ve bunları görünce charles keith de fiyatlarıda çok iyi olunca kaçırmak istemedim. 




Zaranın bluzlerinden bahsetmiştim ve bunu deneyince çok hoşuma gitti  hem şimdi hem sonrasında rahatlıkla kullanabileceğim.


Bu bluzüde beşiktaşta fiyatları çok uygun olan bi yerden çok severek aldım. 

7 yorum SENDE YORUM BIRAK:

Asiye VURAN dedi ki...

çok şıkmış güle güle iyi günlerde giyin sevgiler

Atahan ile hayat dedi ki...

evet canım bebişin eşyalarını yıkayıp ütüledikten sonra temiz bir çarşaftan geniş bir bohça yaparak koy 5-6 gün de bir içindekileri havalandır bulu kullanmadığın bir odada yap ki göremediğimiz tozlarla haşır neşir olmasınlar.Bir de canım doğum lütfen bebişe ıslak mendil kullanma bol bol pamuk al ıslat ıslat onunla temizle minik popocuğunu....

MeLc dedi ki...

Teşekkür ederim Asiye,sevgiler...

Canım şuan iyi gidiyor hamileliğim ama erken doğum riskim olduğu için yıkadım güzelce havalandırarak, hatta sabahları yıkadımki o oda güneşde alıyor güneşde güzelce kurudular,sonra ütüledim ve dolabına yerleştirdim.Düşününce çok erken yaptım normal zamanı 8 temmmuz bıdığın gelmesinin ama durum öle olunca yaptım.Sanırım dolapta durmalarının bi sakıncası olmaz demi.Arada kapaklarını açıp havalandırımda.

Evet Demetcim onu forumlarda çok okudum evde olduğunda en güzeli pamuk ve su diyorlar hatta kakasını yaptığında en güzeli yıkamak olcak,malum yaz bebeğide olcak üşütmez sanırım.Ama dışarıda mecbur ıslak mendil olur haliyle,çok teşekkürler bilgiler için

Gloria e Rogerio dedi ki...

We love your blog is wonderful and we are always here.
We are G +1 with the campaign and count on your participation.
Super Glorinha kisses.
http://sbrincos.blogspot.com

MeLc dedi ki...

Thanks, kisses...

zeys dedi ki...

bayıldım babetlere bu arada blogunu yenı kesfettım, takıpteyım.benımkıne de beklerım :) sevgıler..:)

http://zeysfashionroom.blogspot.com/

MeLc dedi ki...

Teşekkürler Zeys hemen geliyorum bloğuna,sevgiler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...