Uzun zaman oldu ama ancak kendime gelip bir düzen oturtabildim. Halada tam oturdu denemez ama iyi kötü bir düzenimiz var. Gazlı bir bebiş ne zormuş ama bir gülücük verince hepsi unutuluyor. Hatta bu postu ayağımda sallarken yazıyorum, hayatta yapmam dediğim şeyi yapıyorum ama gazlı bebek olunca başka çare bırakmadı. Çok direndim ama kollarda sallamaktansa bu daha mantıklı geldi. Her bebek kendi kitabıyla doğuyormuş hiçde kitaplarda okuduklarım gibi olmadı :) minicik boyuyla yönlendiriyor beni. 2.ayımız bitti sağlığı iyi anne sütü alıyor Allahıma şükürler olsun, emerken bazen memeyle kavga durumlarımız var ama buda sancıdan kaynaklı bunuda başka bir postta anlatırım. Kısaca bu aralar hayatım sadece oğlum oldu. Yavaş yavaş herşeyi burda paylaşmak istiyorum ama şimdi yavaştan uyanıyoruz ee biz kaçıyoruz bizden şimdilik bu kadar....

Hastanede 2.gün biz....

13 yorum SENDE YORUM BIRAK:

cingifilli dedi ki...

Ayyy ne güzel bir duygu.Çok sevindim sizi böyle görünce.Bebişinle beraber mutlu uzun bir ömür diliyorum.

Aktuelmoda dedi ki...

Maşallah canım benim.tebrik ediyorum.Çok güzel bir kare..Allah sağlıkla ve analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah.Umarım gaz sorununuzu da en kısa zamanda atlatırsınız,kocaman sevgiler..

Unknown dedi ki...

Ne de yakismis annelik , Allah saglik versin onlara her seyi yapabilir bir anne bana gore.Hem ne kadar sure boyle kalacaklar ki benim oglum 5.5 aylik oldu bile saka gibi zaman onlarla oyle cabuk geciyor ki ..Bol sutlu , sancisiz , gazsiz gunleriniz olsun insallah.

Filiz dedi ki...

maşallah maşallah size canım benim ,annelik öyle işte insan kendinden geçiyor herşey minik yürek için oluyor,düzenleniyor..Allah kolaylık versin canım,ben de ayakta sallamam derdim ama 5 ay salladım:)sonra bırakırsın merak etme o kadar da zor değil..sık yazabilirsen sevinirim,özletme kendini:)

betty dedi ki...

zaman ne çabuk geçmiş,daha dün aşermeleri konuşuyorduk,benim oğlum 3,5 aylık oldu,o gaz dönemlerini yeni atlattık bilirim ne zor olduğunu,ama aynen yazdığın gibi bir gülücük yetiyor ve bir kaç hafta sonra hiçbişeyi kalmayacak inan.Allahım sağlıkla büyütmemizi nasip etsin.

ÇokoPrensin Annesi dedi ki...

Maşallah nazar değmesin, çok tatlı görünüyorsunuz:)Allah mutluluğunuzu bozmasın, sağlıkla büyütün Yağız Ata'yı, sevgiler:)

ZeyneP dedi ki...

Ama ayaklara baaakkkk...
Allah huzurunuzu bozmasın.
Ayrıca, "Yirim!!!"

EZGi :)) dedi ki...

meldacım çok tatlısınız... yağız ata tam bir prens... ne kadarda şeker...
melek gibisiniz..size kocaman bir masallh

Daily Rental House in Turkey dedi ki...

Ay çok güzel maaşallah,Allah anneli babalı büyütsün,nazarlardan saklasın inşallah:)
Sevgiler...

Grace Happy dedi ki...

hayatınıza mukemmel bır mutluluk gelmıs sızlerı tebrık ederım :)

Unknown dedi ki...

Çok tatlı maaşallah kesinlikle bir kitabı yok sadece bazı teknikler var o kadar.Ben efe büyüdükten sonra gördüğüm hamilelere bebek isteyenlere kesinlikle diyorum ben bunu yapmıycam ben şöyle yetiştiricem gibi ön yargılı cümleler kurmayın diyuorum.:)

emreyle hayat dedi ki...

maaşallah Allah uzun sağlıklı ömür versin.Gazlı bebeği çekmeyen bilemez, biz ilk 4 ay sabah ezanını duymadan uyumadık hiç :) şimdi gülüyorum ama bir de o zaman görseydin halimi.Paşa omuzdan başka bir yerde uyumazdı, sonra sonra keşfettik ki yüzüstü uyumayı da seviyor.Gazına iyi geliyordu heralde:) bende gündüz öyle uyutuyordum yada uyuduğu sürece ayağımda sallayarak :)canım annem çok destek oldu.Ama korkma şu an melek gibi çok akıllı , uyumlu bir çocuk oldu.Yani değişiyorlar sonradan :) Bol sütlü günler :)

yasem dedi ki...

ne güzel bir resim bayıldımm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...