Aklımda çok yazmak istediğim şeyler var bebekle ilgili ama tam yazmaya başlıyorum bıdık uyanıyor yada ev işleri beni beklediğinden yazamıyorum. Şimdi evet kilo aldım evet eski kıyafetlerim şuan olmuyor ama ben bu elbiseyi almazsam olmazdı hem dahada bi hırslanırım vermek için. Açıkcası şu an hiç dikkat etmiyorum oldukça sağlıklı ve bolbol yiyorum emzirdiğim için. Abartıyormuyum? evet kesinlikle hemde oldukça. Dur demem lazım sanırım nitekim eşim bugün artık helva almıcam dedi :) Sanırım artık daha dikkat edicem ve yavaştan eskiden yaptığım pilatesi hayatıma tekrar alıcam ama ne zaman işte onu bilmiyorum.Gündüz uykumuz yarım saatle sınırlı çok nadir 1 saat, uyanıkkende öyle koyayım oyun halısında takılsın yada sallansın diyebilceğim bir kuzu değil, bakalım ancak akşamları babaya verip yapmak şu an için. Öbür yaza kesinlikle fit olucam :) hatta eşime demiştim evlendiğimizde her sene ben bu gelinliğe gireceğim ancak hamileliği es geçerim diye. ilk sene giydim 2.senemiz hamileliğe geldi ama 3.senemizde tekrar giyeceğim. Bunuda başarıcam ,haziranda evlenmiştik o zamana veririm. Vermek zor diyorlar ama bakalım nasıl olcak...





Bayıldım bu elbiseye, öğlen bıdığı ayağımda sallarken sessizde olsa bugün ne giysem izliyorum orda bi kız giymişti çok beğenmiştim şans eseri bi sitede buldum ve hemen kaptım.Öbür yaza giyeceğim seni elbise ,bekle....

Hayat nasıl derseniz,
Yorucu uykusuz ama inanılmaz mutluyum. Bir gülümsemesi yetiyor, ve şaka gibi ama bilmedende olsa "anne" diyor. annem diye sevdiğimden sanırım söylüyor. Bizim çıkardığımız kelimeleri çıkarıcam diye uğraşıyor canım oğlum. Mesela inanılmaz güzel "aguuuu" diyoruz :)


5 yorum SENDE YORUM BIRAK:

Zeynep dedi ki...

elbise çok güzelmiş canım şimdiden güle güle giyin :) süt olucak diyede nacizhane fikrin abartma bol bol su iç ;) sonra pişman olursun :) küçük paşa kaç aylık oldu şimdi allah tarafından anne dedklerine inanıyorum ben ilk zamanlar :)

cecilia dedi ki...

canım benim vereceksin eminim :) hemde çok yakışacak o elbise ;)

MeLc dedi ki...

Teşekkür ederim Zeynep bakma sıkıntıdan oldu bu alışveriş ama iyide oldu :)haklısın ben cok abarttım doğumla birlikte 10 kilom bir anda gitmişti kalanıda verirdim ama ben aldımda aldım suyu inanılmaz içiyorum ve bundan sonra daha dikkat edicem yoksa sonu yok. Ama böyle olmasının bir nedenide bıdığın memeyle kavgası bi postta anlatıcam canım bi ara sütüm az sanmıştımda.Bu arada 3 ayı bitirdik zaman çok hızlıymış.Öyle tatlı diyorki işte o an yorgunluk uykusuzluk hemen gidiyor :)

canımm çok teşekkürler zor olcak ama vericem o elbisede o mankende durdugu gibi durmasada güzel taşıcam :)

Unknown dedi ki...

Mutlaka verirsinz zaten emzirirken veriliyor sadece süt için bence sıvı gıdalara yönelmeniz yeter

Atahan ile hayat dedi ki...

kiloyu sakin kafaya takma emzirmeye devam... mutlaka veriyorsun...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...