Annelik daha öncede dediğim gibi fedakarlık ve sabır işiymiş bazen soranlara hep diyorum beraber büyüyoruz diye, aslında hiç hissettirmeden sizide büyütüyor annelik. Daha bi cesur daha bir sabırlı oluyorsunuz. Herşeye değer en güzel duyguymuş ve cidden yaşadığında anlaşılıyormuş. İlk anneler günüm, başka bir duygu! gerçi bence 2. anneler günüm malum kadın hamile olduğunu öğrendiği an anneymiş baba ise ancak ona çocuğu "baba" dediği an!

Sen benim hergün Allahıma şükrettiğimsin
Sıcaklığını hissettiğimde tüm yorgunluğuma değer dediğim
Bir gülüşünle dünyaları bana verensin
Sen benim Herşeyim
Sen benim minik erkeğim
Sen en sevdiğimle birbirimize verdiğimiz en güzel hediye....

İyiki varsın pamuğum, iyiki doğurmuşum seni....Seninle ameliyathanede ilk tanıştığımızda ilk o sıcacık yanağına dokunduğumda ilk dökülen kelime "SEN BENİM MİSİN" oldu halada bazen sana bakıp ben senin annenmiyim diyorum bir mucizesin başka birşeysin işte, anlatılmayan yaşananan. Hani annelik daha bir cesur yapıyor demiştimya epidural sezeryandan sonra beni bekleyen 2. bir ameliyat vardı daha önce konuştuğumuzda 2.ameliyata geçerken azcık beni bayıltın demiştim ama onu kokladığımda şimdi beni uyuturlarsa odaya çıktığımda kendime geç gelirim ve onu geç görebilirim die doktoruma böyle devam edelim demiştim gerçi zamanla artık acıyı ve üstümde çalıştıklarını hissettiğim için nolursunuz beni birazcık uyutun demiştim, annelikte biyere kadar :)


Annelik herzamanda blogcuannenin kitabında dediği gibi toz pembe değil, bazı anlar varki yorgunluğun uykusuzluğun birleştiği ve sabrın bitmek üzere olduğu, işte o anlar pekde pembe olmuyor ama fazlada sürmüyor size bakıp bir gülümsemesi birde "annem" demesi yetiyor. 

Annelik birazda delilik aslında onu uyutup çok uykun olmasına rağmen oturup onu seyretmek! 
Annelik birazda cesaret, daha önce hamamböceği gördüğünde direk kaçan ben geçenlerde pamukda yerde emeklerken birden görünce direk terliği alıp öldürüp peçeteyle alıp atmakmış annelik :)hemde öyle minik falanda değildi kocaman birşeydi. Bugünde sabah odasında minik bir örümcek gördüm direk elimle alıp penceren attım yeterki ona zarar vermesin die, ahh annelik bitmez işte anneliği anlatmak....

İlk kelimen agu magu demenden sonra "anne" oldu bilmeden söyledin belki ama hoşuma gitti şimdilerde "annem" diyorsun pamuğum ve çok seviniyorum.
Şimdi hazır uyurken bende gidip biraz yatayım,
Tüm annelerin ve birgün anne olacakların anneler günü kutlu olsun....




3 yorum SENDE YORUM BIRAK:

Demlenmisyasam dedi ki...

Maşallah çok tatlısınız... anneler gününü kutlarım... :)

MeLc dedi ki...

Teşekkür ederim canım seninde anneler günün kutlu olsun sevgiler....

Adsız dedi ki...

Allah yokluklarini göstermesin. Dünyanın en büyük aşkı annelik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...