Gün geçtikçe büyüyor hemde sivri bir şekilde. Yanlardan almadım diyebilirim direk önden ben burdayım diyor artık. Aslında çok erken çıktı diye düşünüyorum. Gerçi googleda arattırıp bazı hamilelerin 22. haftalarına baktım neyseki tek değilim :) ve baskülde 64ü gördük. Toplam 6 kilo almış durumdayım. Keşke ideal kilomda hamile kalsaydım, nasıl vericem bu kiloları bilmiyorum. Bacaklarım inanılmaz ödemli onların ağrısı ise başka bi dert. 70-72 ile kapatırsam iyidir diyorum.


Dün çok sevdiğimiz arkadaşlara davetliydik harika yemekler yedik güzel sohbetler ettik ve minik erkeğe saolsunlar Amerikaya tatile gittiklerinde harika ciciler almışlar Gap ten. Yağızda çok mutlu oldu. Tekrar onlara burdanda çok teşekkür ederiz. Dün tam yemeğe oturduğumuzda bizimki harekete başladı yemeklerin kokusunu almıştı sanırım :)


Bu gömleği seneler önce adl den almıştım. Çok işime yaradı hamilelikte. Hırkam oda eski mango hatta öle cok sevmiştimki pudra rengide var.


İyi haftasonları...

14 yorum SENDE YORUM BIRAK:

çilekli süt dedi ki...

BEN EV BOTLARINA BAYILDIM :)) bu ara ev botu hastası oldum bir ayda eskitip yenisine göz dikiyorum :p bu arada kilo bence normal almışsın canını sıkma derim. yalnız bu hızla 80'i de görürsün gibime geldi :)) olsun yaa doğum dan sonra verirsin bence sen yemene bak ;) un şeker tuz olayına dikkat et yeter.

MeLc dedi ki...

Teşekkürler canım bende cok seviyorum ev botlarını yalnız naptın yapma nolursun 80 ve ben eyvah eyvah derim o kadar almam die ümit ediyorum.tuzu kestim yemeklerde bile artık cok az şekerle zaten aram yok ama hamurişi ona dur diyemiyorum ama bi dur demem lazım

Filiz dedi ki...

süpersin tatlım:)kiloları önemseme,15 kilo almıştım ben,doğumdan 1 hfta sonra 10 kilo gitmişti benden.şimdi 5 kaldı..zamanla gider o da..bende son günlerde ödem olmuştu,tuza dikkat et bence..bol bol yürü bi de..öpüyorum canım..

melike dedi ki...

Harikasın! belki bacakların biraz şiş ama onlarda geçer hiç takma.kucağına aldığında değermiş buna dersin

MeLc dedi ki...

Teşekkür ederim Filiz bu haldeyken böle guzel sözler
mutlu ediyor :) harika vermissin bir haftada benimde öle
olur inşallah duyuyorum emzirirken çok rahat veriliyor die
ama yasayinca anliyacagim sanırım ,seninde ne kalmışki
kısa zamanda onlarda gider darısı bana, saglikla alayımda kucağıma elbet giderler demi ama,sevgiler...

MeLc dedi ki...

Teşekkürler Melike haklısın bisekilde verilir onun icin deger en önemlisi sağlık

sema dedi ki...

Valla inşallah almazsın fazla kilo ben ilk 6 aya kadar 2 kilo aldım sonra toplam da 15 kilo yu tamamladık hiç elinde olmadan alıyorsun ve o hızla da veriyorsun.sizin ilk hamileliğiniz mi resimler de lokumum hakikatten de öyle maşallah kimin kuzusu:)

suna parfümeri dedi ki...

çok güzel görünüyorsun canım,güzel bir kombin olmuş ;) hamileyken bile şıklığından ödün vermemişsin...

EZGi :)) dedi ki...

canım çok tatlı görünüyorsunuz. mahsallh ikinizede

MeLc dedi ki...

Sema ilk 6 ay 2 kilo harika benim ewt aslında hızlı oldu ama bakalım son 3 ayda daha hızlı gidiyormuş dediğin gibi bilmiyorum kaçla kapatıcam,biraz hamurişine düştüm buara onu kısmalıyım.Canım lokum yeğenim :)benim ilk çocuğum olucak.

Sunacım teşekkür ederim aslında tayt yakışmıyor tombik bacaklara ama en rahatıda o oluyor ona rağmen şık demişsin teşekkür ederim :) duymak bile güzel

Teşekkür ederiz Ezgi teyzesi öpüyoruz sizi...

Unknown dedi ki...

Ne hoş bir anne adayısın öyle:)
MaşAllah sana..
Rabbim sağlıcakla,mutlulukla kavuşmayı nasip eylesin canım..
Cici haftalar diliyorum..

MeLc dedi ki...

Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz ve dilekleriniz için amin tüm anne adaylarına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, sevgiler...

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Hayırlı kolay bir doğum olur inşallah.

MeLc dedi ki...

Çok teşekkür ederim, sevgiler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...