Geçen sene yaptığım bir çanta, geçen yaz severek kullandım sanırım bu yazda severek kullanacağım. Hatta güneşin yavaş yavaş kendini gösterdiği bu günlerde baharda kullanmak için sabırsızlanıyorum. Aslında o sedefli düğmeler yerine minik swarovski taş yapıştırmıştım ama taş yapıştırıcısı sarı sarı lekeler bıraktı yanlarında bende bu şekilde kamufle ettim. Tabiki hemen taş yapıştırıcımı değiştirdim.
Bu aralar üzerimde bi ağırlık var hiçbişi yapmak istemiyor canım. Kaç haftadır minik erkeğe ördüğüm bi atkı var ,beresini eldivenini bir günde bitirdim ama yok atkısını bi bitiremedim. Ne zaman elime alsam hemen sıkılıyorum. Bu akşam "kuzey güney" izlerken artık bitirmek istiyorum. Yarın umarım paylaşabilirim :)



Üzerindeki fiyonk detayı forever new den aldığım hem toka hemde broş olarak kullanılabilen siyah fiyonkdan esinlenerek yapmıştım. 

3 yorum SENDE YORUM BIRAK:

AYŞE dedi ki...

Çok hareketli bi çanta ama sade bi kıyafetle çok güzel olur ellerinize sağlık.

Unknown dedi ki...

what a pretty bag! did you make it? love the sequin details. :) your blog is fantastic... enjoyed looking, and i am now following you via google friends connect. :) it's nice getting inspirations from other bloggers. :) i'd be honored to stay connected, and wishing you all the best. have a great day!
xoxo
jasmine
http://adamalexmommy.com

MeLc dedi ki...

Nice thank you for your thoughts,your site is very nice! sugar days...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...