Sanırım biz kadınlar için özel günlerin diğer güzel bir yanıda bu indirimler. Açıkcası sevgililer gününde sevilin indiriminden yararlanamadım onu bekliyordum ama yapmadılar. Bende gratis ve migros indiriminden yararlanarak bişiler aldım. Helede indirim %50 olunca iyide oldu. 



The Balm hot mama 
The Balm Shady lady vol 3 
The Balm ruj
Deborah ruj
El kremlerini stoklamak amaçlı aldım, açıkcası loccitane kremimi hiçbirşeye değişmem ama çantaya atmalık iyi oldular.
Neutrogena ürünlerini seviyorum. Göz makyajı temizleyicisini yedeklemek amaçlı aldım , makyaj ve yüz temizleyicisi yeni çıkmış ve denemek istedim.Pembe greyfurt serisinin peelingini kullanıyorum ve memnunum bunuda denemek istedim.

Fildişi trençkotu çok beğenerek aldım. Şu an bile önünü rahatlıkla kapatabiliyorum ve hamileliğimin ilerleyen zamanlarında sağ resimdeki gibi yanları katlayıp ilikleyip önü açık sadece kemerini bağlayıp rahatlıkla kullanabileceğim. Hatta o şekilde daha bi güzel duruyor. Yalnız bi terziye götürüp sol tarafına 2 tane ilik açtırmam lazım. Neden bu şekildede kullanabileceğini düşünüp ilik açmamışlar anlamadım. Birde kemere bir delik daha açtırmam lazım Şuan rahat ama ilerleyen zamanlarda sıkacak gibi. Hamileliğimden sonrada rahatlıkla kullanabilceğim için içime sindi. Önceki yazılarımda da dediğim gibi sadece hamilelikte giymek için bişiler almak istemiyorum. Kesinlikle sonrada kullanmalıyım.

8 yorum SENDE YORUM BIRAK:

Elif dedi ki...

trençkot çok hoş iyigünlerde kullan allıkta indirim ne kadardı uğrayamadım gratise akşama bakmak istiyorum ama kaldıysa

suna parfümeri dedi ki...

güle güle kullan canım...trençkot çok şık,kol kısmı güzel duruyor.allığın rengide çok güzel nars orgsma çok benzettim.

MeLc dedi ki...

Teşekkürler Elif %50 indirim eğer fırsatın olursa kesinlikle uğra.

Sunacım teşekkür ederim,kol kısmı sevdğim tarzda birazda o çekti beni.ewt bloglarda okumuştum nars orgazm yok bende ama benziyormuş canım

Unknown dedi ki...

hepsini güle güle kullanmanız dileğiyle. Hamile oldugnuzuda yeni öğrendim.Bebeğinizide sağlıklı huzurlu buyutursunuz umarım:)

Filiz dedi ki...

trençkot süpermiş iyi günlerde giy canım:)bana da lazım bi tane ama bakalım ne zaman çıkıp alabilicem minnoşla:))

MeLc dedi ki...

Teşekkür ederim Merve güzel dileklerin için...
Filiz teşekür ederim, ewt bebişler olunca ister istemez onlara göre hareket ediyorsun sanıyorum bişi alcaksan ancak yanında biri olcakki öle rahatça bakasın.Bende 4-5 ay sonra senin durumunda olucam canım ama napalım iyi olsunlarda :)

rebeltakipte dedi ki...

indirimden alışveriş gibisi yok tabii.

haftasonu da forever new mağazasına uğramam farz oldu,bu gün her blogda birbirinden güzel parçalar gördüm :)

MeLc dedi ki...

Kesinlikle, hatta artık indirim dışında bişi alınca direk kazıklandığımı hissediyorum :) giyimde ewt beden sorunu yaşanabiliyor ama böle ürünleri özel günlerde alıp stoklamak en mantıklısı sanırım.forever yeni sezondada harika özellikle takıları

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...